1, vår historia

Kina-bas Taizhou Foreign Trade Co, Ltd godkändes av ministeriet för utrikeshandel och ekonomiskt samarbete i Folkrepubliken Kina och Zhejiang Provincial Government 2000. Det omvandlades till ett aktiebolag av Taizhou Native Animal Products Import och Export Corporation. Det är ett kommunalt utrikeshandelsföretag under överinseende av Taizhou Foreign Trade Bureau. Företaget är det största och omfattande lokala utrikeshandeln företaget i Taizhou, och spelar en viktig roll i utrikeshandeln Taizhou.

Vårt företag huvudsakliga verksamhet består av konsthantverk gåvor, självexport av plastprodukter och agent import av skrotmetaller. Vi har också ett team av dedikerade, professionella, erfarna och högkvalitativa utrikeshandelspersonal. Genom vårt arbete har företaget etablerat handelsrelationer med över 20 länder och regioner i världen under de senaste arton åren. Vår affärsskala har expanderat kontinuerligt. Vår totala import och exportvolym år 2004 är nästan 100 miljoner US-dollar och har listats som en av de 500 största företagen i landet med den största import- och exportvolymen. Vi har också tilldelats högsta nivå av bankkredit i fem på varandra följande år. Vi har gjort anmärkningsvärda hyllning till den ekonomiska konstruktionen och utvecklingen av Taizhou City.


2, vår produkt


Kina-bas Taizhou Foreign Trade Co, Ltd Produkter omfattar följande:

(1) Julbelysning ornament

(2) Julbelysning Hängande smycken

(3) Trä hantverk och presenter

(4) Julderivat / perifera produkter.

Vi främst för att ge människor olika prydnadsföremål, vi har många olika dekorationsprodukter. Vi har mer än 15 års design och produktionserfarenhet för att säkerställa att varje produkt kan tillgodose kunden.


3, produktansökan

Produkten är lämplig för alla slags scener och arenor. Den kan användas som dekoration för att ställa av atmosfären. Oavsett om det används som festivalen dekoration eller hemma atmosfär, KTV barer, kaféer, fritidssalar, bokhandlare, fotografiska rekvisita etc. är alla bra dekorativa pendants.Perfect för visning, organisation, dekoration eller present fiving.

Juldekorationer placerade hemma eller vid bordet kommer att lägga till julen atmosfär, inte bara fira hälsningar, men också dekorera ett varmt hem.

图片3


4, vårt certifikat

5, produktionsutrustning

6, produktionsmarknad

Vi har kunder från overseamarknaden. Våra säljare kan tala flytande engelska för bra kommunikation. Vår huvudsakliga försäljningsmarknad:

Europa 60,00%

Asien 20,00%

USA 10,00%

Övriga 10,00%


7, Vår service

(1) Förutom våra befintliga mögelprodukter, kan Kinas bas Taizhou Foreign Trade Co., Ltd också producera produkter enligt kundernas utdrag eller prover.

(2) Varje enskild produkt, varje tillverkning, är inspekterad och kontrollerad innan varorna packas i exportkartong. Vi ser till att alla levererade varor är av god kvalitet.

(3) OEM & ODM accepteras.

(4) Feekback inom 24 timmar